Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل تامین اجتماعی لرستان گفت :به همت سازمان تامین اجتماعی امکان پوشش بیمه ای برای زنان خانه دار، دختران ودانشجویان فراهم شد.

به  گزارش  خبرگزاری  برنا  از  لرستان  ؛  منوچهر گودرزی در این خصوص ،اظهار کرد : زنان خانه دار، دانشجویان و دختران  می توانند به سهولت با مراجعه به سامانه اینترنتی es.tamin.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ir از مزایای این طرح بهره مند شوند.

او  افزود: مشمولان این قانون تمامی زنان 18 تا 50 ساله و دانشجویان هستند و درباره افراد بالای 50 سال نیز میزان سابقه بیمه‌پردازی قبلی به حداکثر سن موردنظر اضافه می‌شود.

مدیر کل تامین اجتماعی لرستان از دیگر ویژگی‌های این طرح ،به ثبت نام و ارایه خدمات بدون مراجعه حضوری و امکان انتخاب نرخ پرداخت حق‌بیمه و دستمزد مبنای پرداخت حق‌بیمه اشاره کرد.

گودرزی اضافه کرد: نرخ پرداخت حق بیمه زنان خانه دار و دختران برای برخورداری از حمایت های سازمان تامین اجتماعی دارای سه سطح است. در نوع اول نرخ پرداخت حق‌بیمه زنان خانه‌دار و دختران برای برخورداری از حمایت‌های بازنشستگی 12 درصد محاسبه می شود و در نوع دوم شامل بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی با نرخ 14 درصد است. در نوع سوم که شامل فوت قبل و بعد از بازنشستگی  و از کارافتادگی است مبنای محاسبه نرخ 18 درصد خواهد بود.

او  تصریح کرد:بیمه دانشجویی یکی دیگر از پوشش های حمایتی سازمان تامین اجتماعی است که درزمره طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی قرار می گیرد. دانشجویان در بازه سنی 18 تا 50 سال می توانند با مراجعه به تارنمای  es.tamin.ir  از مزایای این طرح استفاده کنند و در صورتی که متقاضی بیش از 50 سال داشته باشد باید معادل مازاد سنی، سابقه بیمه پردازی قبلی داشته باشد.

مدیر کل تامین اجتماعی لرستان خاطر نشان کرد:به همت سازمان تامین اجتماعی امکانی فراهم شده است که سابقه بیمه دانشجویی پس از فارغ التحصیلی به بیمه اشتغال آنها وصل شود و متقاضیان در صورت بهره مندی از پوشش درمانی بیمه متعلق به والدین خود نیازی به پرداخت حق سرانه درمان نداشته و از خدمات درمانی سازمان تامین اجتماعی برخوردار خواهند شد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تامین اجتماعی دختران دانشجویان تسهیلات سازمان تامین اجتماعی پرداخت حق بیمه زنان خانه دار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۱۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتاً حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

کد خبر 6093114

دیگر خبرها

  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی